TRIP PLANNING


Muddy Land Travel vine cu un serviciu turistic nou pe un segment aglomerat de oferte tentante la prima vedere dar care lasa de dorit la fata locului. Fiind eu insami un turist derutat si pacalit de amabilitatea si sinceritatea falsa a agentilor de turism am hotarat sa creez pachete de vacanta prin sistem trip planning.


Ce inseamna trip planning?

Clientul isi alege destinatia sau vine cu idea de a-si petrece vacanta intr-un loc cald, unul rece sau pur si simplu pentru shopping sau vizitat. Vine cu un buget aproximativ si cateva idei generale pentru a ne ajuta in crearea pachetului. Noi iti vom cauta cele mai avantajoase bilete de avion, iti vom oferi perioadele cele mai bune in functie de ofertele companiilor de zbor. In urma unei cercetari amanuntite pe cele mai mai bune motoare internationale de cautare vom gasi cea mai potrivita oferta de cazare in functie de numarul de stele, distanta, zona si parerile celor ce au beneficiat de serviciile acelei locatie. Oamenii inscrisi in acest program sunt diferiti ca nationalitate, clasa sociala si varsta. De asemenea va putem oferi un plan de vacanta: Ce pot sa vizitez? Unde pot sa fac shopping? Unde pot sa mananc? Unde pot sa ies seara in oras? Ce evenimente gasesc in perioada aleasa?


Ce trebuie sa platesc pentru un serviciu de trip planning?

Va trebui sa platesc biletul de avion sau alt mijloc de transport ales. Bookingul hotelului se va face prin cardul nostru de garantie. In avans trebuie sa ne lasati contravaloarea doar primei nopti de cazare. La intoarcerea in tara, conform contractului noi va inapoiem aceasta valoare. Plata primei nopti de cazare reprezinta garantia noastra ca veti ajunge la hotel. In cazul in care va razganditi si nu vreti sa mai beneficiati de rezervare, aceasta se poate anula cu 1 zi inainte de data sosorii. Anularea biletului de avion va beneficia de alte conditii in functie de compania de zbor si oferta. O data ajunsi la destinatie se plateste tot sejurul. Serviciul de trip planning este taxat cu un procent de 5% pana la 10% din valoarea totala a pachetului. Procentul se va hotari o data cu cerintele clientului.


Care este avantajul serviciului de trip planning?

  • Sunt sigur de calitatea aleasa.
  • Preturi avantajoase, fara comisioane exagerate.
  • Nu pierd timpul pentru a cauta cea mai avantajoasa oferta. Il pierdem noi pentru tine.
  • Platesc doar avionul si prima noapte de cazare, care mi se returneaza la intoarcere.
  • La nevoie pot sa anulez cazarea fara nici o penalizare.

Cine poate sa beneficieze de trip planning ?

De acest serviciu poate beneficia oricine cu orice scop de calatorie: vacanta sau afaceri.